va bra :) !

"Vill göra det för välgörenhet"

Under slutet av Michael Jacksons liv arbetade han och svenske producenten RedOne på nya pophits. De hann aldrig bli färdiga.Men nu vill RedOne ge ut låtarna och låta världen ta del av dem.– Det hade blivit stort. Det lät jättebra, säger han till TT Spektra

Låten ”This is it”, som släpptes postumt för en dryg månad sedan sedan skulle blivit Michael Jacksons sista. Men nu vill den svenske superproducenten Nadir "RedOne" Khayat ge ut materialet som han och stjärnan arbetade med under stjärnans sista tid, rapporterar TT Spektra.Han var en av de sista producenterna som någonsin jobbade med Michael Jackson. Tillsammans med den amerikanske låtskrivaren Akon spelade han in flera låtar med Jackson i Palms Studio i Las Vegas då han plötsligt nåddes av dödsbeskedet. Skulle jobbat i London : – Det var jättejobbigt. Jag lärde känna honom bra de sista månaderna innan han gick bort. Jag skulle träffa honom i London och vi skulle jobba ihop under tiden han gjorde sina konserter, säger RedOne till TT Spektra.Om låtarna säger han: – Det hade blivit stort. Det lät jättebra.

Nu vill RedOne släppa de nya låtarna. – Jag vill helst inte tjäna pengar på det jag har gjort med honom. De låtarna vi gjorde ska sådana fall släppas för välgörenhet. För något som han skulle ha blivit glad över, säger han till TT spektra.

Postat av: jojjos

aa de va ju bra ;)

2009-12-13 20:56:08
Postat av: mallan<3

ja ska ju köpa då hahah :)

2009-12-13 20:57:09
Blogg/Hemsida: http://misssweet.blogg.se/
Postat av: mickaan.,.

det här var ju så gott som bra :)



RIP MICHAEL JOSEPH JACKSON ! WE MISS YOU !!!!!!!!!!!

2009-12-15 15:52:05
Postat av: jojjos

jaa RIP THE KING OF POP !<33333

2009-12-19 14:48:51

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?